Wij zijn verhuisd! Klik hier voor onze nieuwe locatie.

085 – 301 97 11Info@kwalitatievezorg.nl │ Rijksstraatweg 22D, 2171 AL Sassenheim

Gerichte bijscholing
voor elke ZZP’er

Om up-to-date te blijven in de zorgbranche, is bijscholing voor elke ZZP’er onmisbaar.

Kwalitatieve Zorg helpt jou om bevoegd en bekwaam te blijven en zorgt ervoor dat je aantrekkelijk bent én blijft voor de zorginstellingen in Nederland.

Een ruim aanbod

Via Kwalitatieve Zorg kun je gebruik maken van een ruim aanbod van geaccrediteerde e-learnings met voorbehouden handelingen. Dit alles tegen een aantrekkelijk tarief.

Alles wordt duidelijk uitgelegd aan de hand van tekst en afbeeldingen en je hebt zelf de mogelijkheid om te bepalen waar en wanneer je een module begint, hervat of stopt.

De modules geven je de vrijheid om je bijscholing zelf in te richten en te bepalen hoe jij deze wilt volgen. Bijscholen waar en wanneer jij dat wilt, wie wilt dat nou niet?

Flexibiliteit en
expertise gevraagd

Om de kennis en vaardigheden actueel te houden, is bijscholing onmisbaar. Zorginstellingen vragen namelijk steeds meer van hun personeel, waardoor flexibiliteit en expertise op diverse vakgebieden in de zorgbranche een pre is. Door middel van de modules welke via Kwalitatieve Zorg te volgen zijn, ben je verzekerd van het feit dat je bevoegd en bekwaam blijft.

Heb je vragen over onze e-learnings?

Neem dan gerust contact op met Kwalitatieve Zorg. Wij zijn je graag van dienst.