Wij zijn verhuisd! Klik hier voor onze nieuwe locatie.

085 – 301 97 11Info@kwalitatievezorg.nl │ Rijksstraatweg 22D, 2171 AL Sassenheim

Wij hebben het juiste zorgpersoneel voor u klaar staan!

De laatste jaren is de werkdruk in de zorg ontzettend toegenomen en kunnen wij ons voorstellen dat er ook binnen jouw organisatie behoefte is aan aanvulling van het beschikbare zorgpersoneel.

Onderbezetting en lagere kwaliteit van de geboden zorg ligt immers op de loer. Voor continuïteit en kwaliteit binnen zorginstellingen kun je altijd rekenen op Kwalitatieve Zorg. Wij hebben namelijk de beschikking over een groot netwerk aan ZZP’ers.

Onze zorgprofessionals staan voor u klaar

Kwalitatieve Zorg is continu bezig met de bemiddeling tussen zorgpersoneel en zorginstellingen. Wij dragen zorg voor het feit dat de kwaliteit en continuïteit binnen elke zorgorganisatie gewaarborgd blijft.

Voor elke zorginstelling is het daarnaast natuurlijk van belang dat alles rondom het zorgpersoneel goed geregeld is, ook hier kun je rekenen op ondersteuning van Kwalitatieve Zorg. Wij hebben zelf de beschikking over ervaring in de zorgbranche, waardoor wij de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever ook voor jouw organisatie kunnen maken.

Betrouwbaarheid is key

Kwalitatieve Zorg heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Onze afspraken nakomen en respect voor een ander staat bij ons voorop. Wij zijn al jarenlang de verbinder tussen gekwalificeerd en betrouwbaar zorgpersoneel en de diverse opdrachtgevers.

De wensen van beide partijen moeten aansluiting bij elkaar vinden, dat is onze taak en dat staat ook centraal tijdens de zoekopdracht van zowel opdrachtgever als ZZP’er.

Wil je met ons
samenwerken?

Ben je actief als ZZP’er in de zorg en ben je zoekende naar werkzaamheden die aansluiten bij je kwaliteiten en wensen? Wacht dan niet langer, maar meld je bij ons aan. Kwalitatieve Zorg gaat voor jou op zoek naar opdrachten in de zorg, volledig toegespitst op jouw wensen.