Wij zijn verhuisd! Klik hier voor onze nieuwe locatie.

085 – 301 97 11Info@kwalitatievezorg.nl │ Rijksstraatweg 22D, 2171 AL Sassenheim

Wij bemiddelen tussen zorgpersoneel en zorginstellingen

Kwalitatieve Zorg houdt zich sinds jaar en dag bezig met de bemiddeling tussen zorgpersoneel en zorginstellingen.

Ons doel is om de kennis van onze professionals samen te brengen met een geschikte opdrachtgever. Dit alles om zo de continuïteit binnen zorginstellingen te kunnen waarborgen.

Ervaring als zorgprofessional

Binnen Kwalitatieve Zorg hebben wij de beschikking over veel ervaring als zorgprofessional, waardoor wij vanuit onze eigen expertise weten wat jouw organisatie nodig heeft en welke organisaties het beste aansluiten bij jouw wensen als ZZP’er in de zorg.

Deze ervaring in de branche achten wij onmisbaar, want enkel hierdoor zijn wij in staat om de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever

Op zoek naar een uitdagende baan in de zorgsector?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je om in contact te komen met zorginstellingen die zitten te wachten op iemand met jouw kwaliteiten en ervaringen!

Meld je daarom vandaag nog bij ons aan. Dan gaan we graag het gesprek met jou aan en vervolgens aan de slag om potentiële opdrachtgevers te vinden.

Als zorginstelling dringend op zoek naar personeel?

Kwalitatieve Zorg heeft een groot netwerk aan ZZP’ers die actief zijn in de zorgbranche.

Contacteer ons gerust, zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wil je met ons
samenwerken?

Ben je actief als ZZP’er in de zorg en ben je zoekende naar werkzaamheden die aansluiten bij je kwaliteiten en wensen? Wacht dan niet langer, maar meld je bij ons aan. Kwalitatieve Zorg gaat voor jou op zoek naar opdrachten in de zorg, volledig toegespitst op jouw wensen.