Als ZZP’er op zoek naar zorgopdrachten?

Kwalitatieve Zorg is altijd op zoek naar gekwalificeerde en betrouwbare ZZP’ers die met passie en liefde actief willen zijn in de zorg. Aan de hand van jouw wensen en kwaliteiten gaan wij het gesprek met je aan en gaan we voor jou op zoek naar passende opdrachten in de zorg. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken, Kwalitatieve Zorg staat namelijk voor je klaar.

Alles in eigen hand

Kwalitatieve Zorg heeft de beschikking over een groot netwerk aan zorginstellingen die dringend op zoek zijn naar betrouwbaar en gekwalificeerd zorgpersoneel. Door de enorme vraag van zorginstellingen, is het zaak om het hoofd koel te houden.

Kwalitatieve Zorg kijkt waar jouw kwaliteiten en wensen liggen en gaat hierbij op zoek naar de meest relevante opdracht, toegespitst op de door jou geschetste wensen.

Als ZZP’er heb je de vrijheid om te bepalen hoeveel dagen en uren je aan het werk wilt. Kwalitatieve Zorg neemt al deze wensen mee in de zoektocht naar de voor jou perfecte opdracht.

Daarnaast nemen wij je ook de zorgen naast de werkzaamheden uit handen. Van de urenregistratie tot de facturatie, alle administratie kun je eenvoudig en overzichtelijk (zonder extra kosten!) verwerken via onze software.

Bijscholing is altijd mogelijk

Om je eigen bevoegdheid en kwaliteiten op peil te houden, is bijscholing van nadrukkelijk belang. Kwalitatieve Zorg bied je een ruim aanbod van geaccrediteerde e-learnings met voorbehouden handelingen tegen een aantrekkelijk tarief.

Bijscholing kun je raadplegen waar en wanneer jij dit wil. Er is een ruim aanbod beschikbaar van diverse modules. Zo bieden wij je ondersteuning om als ZZP’er in de zorg bevoegd en bekwaam te blijven. Bovendien maakt het jou als ZZP’er aantrekkelijker voor diverse zorginstellingen.

Op zoek naar leuke zorgklussen?

Kwalitatieve Zorg heeft de beschikking over een breed netwerk aan opdrachtgevers die dringend op zoek zijn naar gekwalificeerd en betrouwbaar zorgpersoneel. Meld je daarom vandaag nog aan, dan gaan wij graag met je in gesprek en voor je aan de slag.